part of
 
Wordpress oldal plugin

Ingyenes Wordpress plugin

Készíts feliratkozási lehetőséget a Wordpress oldaladra egyszerűen!

  • A plugin segítségével könnyedén be tudod illeszteni a hírlevél feliratkozó űrlapjaidat a Wordpress oldaladba.

  • Automatizálhatod a feliratkozást, amikor a hírlevélküldődben módosítasz az űrlapon akkor az azonnal megváltozik a honlapodon is.

  • Akár több űrlapot (hírlevél feliratkozás, megrendelés, regisztráció) is készíthetsz weboldaladhoz ezzel a kiegészítővel.

  • A Wordpress oldaladon regisztrált felhasználók adatait könnyedén átmásolhatod a hírlevél szoftveredbe. Beállíthatod, hogy automatikusan kerüljenek át az adatok, vagy te szeretnéd manuálisan átmenteni.

A díjtalan plugint csak a WGX•HU szolgáltatásaihoz, és a Webgalamb email marketing szoftverhez tudod használni.

A plugin telepítéséhez kattints a következő gombra és kövesd a pár lépéses útmutatót:
  
  
  


Képek az ingyenes Wordpress pluginról

Ingyenes Wordpress Plugin

Ingyenes Wordpress Plugin

Ingyenes Wordpress Plugin

  
  
  

A Wordpress név valamint logó nem a jelen oldal tulajdona, azt mindössze az alkalmazás használati helyének megjelölésére szolgál. Az alkalmazás díjtalanul telepíthető és használható, megosztható, viszont tilos saját fejlesztésként feltüntetni, illetve pénzért értékesíteni. Az alkalmazás fejlesztője az érvényes jogszabályok által megengedett mértékben elhárít minden felelősséget bármilyen kárért, és adatvesztésért, amely jelen alkalmazás használatából ered a felhasználó vagy harmadik személy felé. A fejlesztő nem köteles az alkalmazáshoz frissítéseket és telepítési segítséget biztosítani. A fejlesztő elutasít és kizár mindenféle (jogszabályban vagy egyéb módon előírt, kifejezett vagy vélelmezett) garanciát, feltételt vagy állítást az alkalmazással kapcsolatban, ideértve, korlátozás nélkül a tulajdonjogra, a kielégítő minőségre, a jogbitorlás-mentességre, az adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat és feltételeket vagy a szokásjogból eredő valamennyi vélelmezett garanciát vagy feltételt is kivéve, amennyiben azt az alkalmazandó jog ezen kitétellel ellentétben kötelezően előírja. A fejlesztő fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül bármikor megszüntesse, módosítsa az alkalmazás funkcióit, elérhetőségét és működését. Az alkalmazás használója kijelenti, hogy elolvasta és megértette a használattal kapcsolatos információkat. Az alkalmazással kapcsolatban nem nyújtunk telefonos vagy egyéb tanácsadást, segítségnyújtást.