Hírlevélküldés árak

A hírlevélküldő szolgáltatásunk igénybevételéhez alábbi három kedvező csomag közül választhatsz:

alap csomag
üzleti csomag
profi csomag
levelenkénti díj:
1.5 forint levelenként
50 fillér levelenként
41 fillér levelenként
küldhető levelek száma:
10.000 db
120.000 db
120.000 db
érvényességi idő:
30 nap
365 nap
365 nap

ár:

nettó 15.000 Ft


nettó 60.000 Ft

nettó 50.000 Ft
+ a Webgalamb egyszeri díja: nettó 128.000 Ft

Részletesebben a hírlevélküldő csomagok tartalmáról:


alap csomag - Kis befektetéssel email marketingezhetsz, azonnal.

 • Nettó 15.000 Ft (bruttó 19.050 Ft) díj.
 • 10.000 levél küldhető.
 • 30 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 1.5 Ft (bruttó 1,9 Ft).
Ez a legolcsóbb alapdíjú változat, ezzel tudod azonnal, de kisebb mennyiségben elkezdeni az email marketinget. Ebben a csomagban a kis mennyiség miatt a levelenkénti fajlagosan magasabb nyersanyagköltség miatt a küldés magasabb díjazású mint a másik kettőben. Elküldött levelenként a díj nettó 1.5 forint. Bár a csomagjaink közül ennek a legmagasabb a levélküldésenkénti díja, még így is a hazai és nemzetközi piacon megszokott levélküldési díj töredéke. Ezt a csomagot javasoljuk, hogy ha minimális befektetéssel, azonnal szeretnéd kipróbálni a hírlevél marketinget, vagy ha egyelőre kevés feliratkozód van és viszonylag ritkán küldesz ki leveleket.


üzleti csomag - Remek választás mikro és kisvállalkozásoknak.

 • Nettó 60.000 Ft (bruttó 76.200 Ft) díj.
 • 120.000 levél küldhető.
 • 365 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.5 Ft (bruttó 0.63 Ft).
A második csomagunk levélküldésenkénti díja jelentősen kedvezőbb, nettó 50 fillér levelenként. Itt már nagyobb mennyiségű levelet, 120.000 darabot vásárolhatsz meg egyszerre, és ami a legjobb, hogy ezt a mennyiséget 365 napig bármikor felhasználhatod. A csomag díja nettó 60.000 forint.


profi csomag - Egyszeri befektetéssel, a legolcsóbb levélküldési díj!

 • Nettó 50.000 Ft (bruttó 63.500 Ft) díj.
 • Nettó 128.000 Ft (bruttó 162.560 Ft) a Webgalamb díja (csak az első alkalommal, EZ EGYSZERI DÍJ!).
 • 120.000 levél küldhető.
 • 365 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.41 Ft (bruttó 0.53 Ft).
A Webgalamb licenc díját csak egyszer kell fizetni! A harmadik csomagunknak a legkedvezőbb a levélküldési díja, mindössze nettó 41 fillér levelenként. Ezt a kedvező díjat úgy tudjuk biztosítani, hogy ha a saját licencel rendelkező Webgalambodat használod hozzá. Ez annyit jelent, hogy ha még nincs Webgalamb hírlevélküldő szoftvered, akkor az első ilyen csomag vásárlásakor a Webgalamb díjával, azaz nettó 128.000 forinttal magasabb a fizetendő összeg. Viszont ezt a díjat csak egyszer kell fizetni, utána bármeddig fizetsz elő a szolgáltatásunkra jogosult vagy a profi csomag kedvező levélküldési díjára.

Ráadásul mivel ennél a csomagnál egy saját Webgalambod lesz, ezért azt bármikor el is viheted tőlünk. Választhatod, hogy a saját webtárhelyedre teszed és onnantól korlátozás nélkül használhatod. Plusz amíg nálunk vagy minden frissítés és kiegészítő ingyen jár a Webgalambodhoz, így ha később úgy döntesz, hogy elviszed tőlünk, akkor a legfrisebb, legmodernebb verziót viheted.


Csomaghosszabbítás:

Bármelyik csomagot meghosszabbíthatod az érvényességi időn belül bármelyik csomaggal. Kisebbel is, nagyobbal is. A hosszabbítás során mindig a hosszabb lejárati idejű csomag érvényességi ideje lesz az új érvényességi idő.

Példa:
 • Ha az alap csomagod lejárati idején belül üzleti csomagot veszel, akkor a hosszabbítás idejétől számítva 365 nap lesz az új érvényességi idő. Az alap csomagból felhasználatlan leveleid száma pedig hozzáadódik az üzleti csomagban kiküldhető levelek számához.

 • Ha a profi csomagod érvényességi idejéből pl. már csak 10 nap van hátra, és alap csomaggal szeretnéd meghosszabbítani, akkor az új érvényességi idő a hosszabb időtartam lesz, tehát az alap csomag 30 napja.

Meddig él a regisztrációm, ha nem hosszabbítok?

Ha elfogyott a kiküldhető levelek száma vagy lejárt a csomagod érvényességi ideje, 60 napod van újra hosszabbítani bármelyik csomaggal. A 60. napot követően megszűnik a regisztrációd és a hozzáférésed a hírlevélküldő szoftverhez. Természetesen, minderről időben értesítünk e-mailben, így nem kell fejben tartanod.

Hogyan számolhatok a levélküldési díjjal? Mikor vonódik le?

Minden kiküldött levél után.

Van-e bármilyen plusz költség a csomagokban foglaltakon kívül?

Nincs. Egy árva fillérrel nem lesz több, mint az ott leírtak.Hírlevelezz azonnal, szokatlanul jó áron és telepítési macera nélkül a WebgalambX profi szoftverével!
Próbáld ki most!

Csak regisztrálj a felhasználói felületere ide kattintva, majd belépés után válaszd ki a megrendelni kívánt csomagodat! »
(A regisztráció ingyenes és nem kötelez vásárlásra. A hírlevélküldő felületre belépve minden funkció működik, kivéve a levélküldést a csomagod megrendeléséig.)