Hírlevélküldés árak

A hírlevélküldő szolgáltatásunk igénybevételéhez alábbi három kedvező csomag közül választhatsz:

alap csomag
üzleti csomag
profi csomag
levelenkénti díj:
45 fillér levelenként
30 fillér levelenként
15 fillér levelenként
küldhető levelek száma:
10.000 db
120.000 db
120.000 db
érvényességi idő:
30 nap
365 nap
365 nap

ár:

nettó 4.500 Ft


nettó 36.000 Ft

nettó 18.000 Ft
+ a Webgalamb egyszeri díja: nettó 80.000 Ft

Részletesebben a hírlevélküldő csomagok tartalmáról:


alap csomag - Kis befektetéssel email marketingezhetsz, azonnal.

 • Nettó 4.500 Ft (bruttó 5.715 Ft) díj.
 • 10.000 levél küldhető.
 • 30 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.45 Ft (bruttó 0.5715 Ft).
Ez a legolcsóbb alapdíjú változat, ezzel tudod azonnal, de kisebb mennyiségben elkezdeni az email marketinget. Ebben a csomagban a kis mennyiség miatt a levelenkénti küldés magasabb díjazású mint a másik kettőben. Elküldött levelenként a díj nettó 45 fillér. Bár a csomagjaink közül ennek a legmagasabb a levélküldésenkénti díja, még így is a hazai és nemzetközi piacon megszokott levélküldési díj töredéke. Ezt a csomagot javasoljuk, hogy ha minimális befektetéssel, azonnal szeretnéd kipróbálni a hírlevél marketinget, vagy ha egyelőre kevés feliratkozód van és viszonylag ritkán küldesz ki leveleket.


üzleti csomag - Remek választás mikro és kisvállalkozásoknak.

 • Nettó 36.000 Ft (bruttó 45.720 Ft) díj.
 • 120.000 levél küldhető.
 • 365 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.30 Ft (bruttó 0.381 Ft).
A második csomagunk levélküldésenkénti díja jelentősen kedvezőbb, 30 fillér levelenként. Itt már nagyobb mennyiségű levelet, 120.000 darabot vásárolhatsz meg egyszerre, és ezt a mennyiséget 365 napig bármikor felhasználhatod. A csomag díja nettó 36.000 forint.


profi csomag - Egyszeri befektetéssel, a legkedvezőbb levélküldési díjak.

 • Nettó 18.000 Ft (bruttó 22.860 Ft) díj.
 • Nettó 80.000 Ft (bruttó 101.600 Ft) a Webgalamb díja (csak az első alkalommal).
 • 120.000 levél küldhető.
 • 365 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.15 Ft (bruttó 0.1905 Ft).
A Webgalamb licenc díját csak egyszer kell fizetni! A harmadik csomagunknak a legkedvezőbb a levélküldési díja, mindössze nettó 15 fillér levelenként. Ezt a kedvező díjat úgy tudjuk biztosítani, hogy ha a saját licencel rendelkező Webgalambodat használod hozzá. Ez annyit jelent, hogy ha még nincs Webgalamb hírlevélküldő szoftvered, akkor az első ilyen csomag vásárlásakor a Webgalamb díjával, azaz nettó 80.000 forinttal magasabb a fizetendő összeg. Viszont ezt a díjat csak egyszer kell fizetni, utána bármeddig fizetsz elő a szolgáltatásunkra jogosult vagy a profi csomag kedvező levélküldési díjára.

Ráadásul mivel ennél a csomagnál egy saját Webgalambod lesz, ezért azt bármikor el is viheted tőlünk. Választhatod, hogy a saját webtárhelyedre teszed és onnantól korlátozás nélkül használhatod. Plusz amíg nálunk vagy minden frissítés és kiegészítő ingyen jár a Webgalambodhoz, így ha később úgy döntesz, hogy elviszed tőlünk, akkor a legfrisebb, legmodernebb verziót viheted, minden kiegészítő modullal és funkcióval.


Csomaghosszabbítás:

Bármelyik csomagot meghosszabbíthatod az érvényességi időn belül bármelyik csomaggal. Kisebbel is, nagyobbal is. A hosszabbítás során mindig a hosszabb lejárati idejű csomag érvényességi ideje lesz az új érvényességi idő.

Példa:
 • Ha az alap csomagod lejárati idején belül üzleti csomagot veszel, akkor a hosszabbítás idejétől számítva 365 nap lesz az új érvényességi idő. Az alap csomagból felhasználatlan leveleid száma pedig hozzáadódik az üzleti csomagban kiküldhető levelek számához.

 • Ha a profi csomagod érvényességi idejéből pl. már csak 10 nap van hátra, és alap csomaggal szeretnéd meghosszabbítani, akkor az új érvényességi idő a hosszabb időtartam lesz, tehát az alap csomag 30 napja.

Meddig él a regisztrációm, ha nem hosszabbítok?

Ha elfogyott a kiküldhető levelek száma vagy lejárt a csomagod érvényességi ideje, 60 napod van újra hosszabbítani bármelyik csomaggal. A 60. napot követően megszűnik a regisztrációd és a hozzáférésed a hírlevélküldő szoftverhez. Természetesen, minderről időben értesítünk e-mailben, így nem kell fejben tartanod.

Hogyan számolhatok a levélküldési díjjal? Mikor vonódik le?

Minden kiküldött levél után.

Van-e bármilyen plusz költség a csomagokban foglaltakon kívül?

Nincs. Egy árva fillérrel nem lesz több, mint az ott leírtak.Hírlevelezz azonnal, szokatlanul jó áron és telepítési macera nélkül a WebgalambX profi szoftverével!
Próbáld ki most!

Csak regisztrálj a felhasználói felületere ide kattintva, majd belépés után válaszd ki a megrendelni kívánt csomagodat! »
(A regisztráció ingyenes és nem kötelez vásárlásra. A hírlevélküldő felületre belépve minden funkció működik, kivéve a levélküldést a csomagod megrendeléséig.)