Hírlevélküldés árak

A hírlevélküldő szolgáltatásunk igénybevételéhez alábbi három kedvező csomag közül választhatsz:

alap csomag
üzleti csomag
profi csomag
Levelenkénti díj:
2 forint levelenként
70 fillér levelenként
60 fillér levelenként
Küldhető levelek száma:
10.000 db
100.000 db
100.000 db
Érvényességi idő:
30 nap
365 nap
365 nap
Feliratkozók száma:
korlátlan
korlátlan
korlátlan
Tárhely méret:
100 MB
200 MB
400 MB

ár:

nettó 20.000 Ft


nettó 70.000 Ft

nettó 60.000 Ft
+ a Webgalamb egyszeri díja: nettó 148.000 Ft

Részletesebben a hírlevélküldő csomagok tartalmáról:


alap csomag - Kis befektetéssel email marketingezhetsz, azonnal.

 • Nettó 20.000 Ft (bruttó 25.400 Ft) díj.
 • 10.000 levél küldhető.
 • 30 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 2 Ft (bruttó 2,54 Ft).
Ez a legolcsóbb alapdíjú változat, ezzel tudod azonnal, de kisebb mennyiségben elkezdeni az email marketinget. Ebben a csomagban a kis mennyiség miatt a levelenkénti fajlagosan magasabb nyersanyagköltség miatt a küldés magasabb díjazású mint a másik kettőben. Elküldött levelenként a díj nettó 2 forint. Bár a csomagjaink közül ennek a legmagasabb a levélküldésenkénti díja, még így is a hazai és nemzetközi piacon megszokott levélküldési díj töredéke. Ezt a csomagot javasoljuk, hogy ha minimális befektetéssel, azonnal szeretnéd kipróbálni a hírlevél marketinget, vagy ha egyelőre kevés feliratkozód van és viszonylag ritkán küldesz ki leveleket.


üzleti csomag - Remek választás mikro és kisvállalkozásoknak.

 • Nettó 70.000 Ft (bruttó 88.900 Ft) díj.
 • 100.000 levél küldhető.
 • 365 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.7 Ft (bruttó 0.89 Ft).
A második csomagunk levélküldésenkénti díja jelentősen kedvezőbb, nettó 70 fillér levelenként. Itt már nagyobb mennyiségű levelet, 100.000 darabot vásárolhatsz meg egyszerre, és ami a legjobb, hogy ezt a mennyiséget 365 napig bármikor felhasználhatod. A csomag díja nettó 70.000 forint.


profi csomag - Egyszeri befektetéssel, a legolcsóbb levélküldési díj!

 • Nettó 60.000 Ft (bruttó 76.200 Ft) díj.
 • Nettó 148.000 Ft (bruttó 187.960 Ft) a Webgalamb díja (csak az első alkalommal, EZ EGYSZERI DÍJ!).
 • 100.000 levél küldhető.
 • 365 napig érvényes.
 • 1 db levél díja nettó 0.6 Ft (bruttó 0.76 Ft).
A Webgalamb licenc díját csak egyszer kell fizetni! A harmadik csomagunknak a legkedvezőbb a levélküldési díja, mindössze nettó 60 fillér levelenként. Ezt a kedvező díjat úgy tudjuk biztosítani, hogy ha a saját licencel rendelkező Webgalambodat használod hozzá. Ez annyit jelent, hogy ha még nincs Webgalamb hírlevélküldő szoftvered, akkor az első ilyen csomag vásárlásakor a Webgalamb díjával, azaz nettó 148.000 forinttal magasabb a fizetendő összeg. Viszont ezt a díjat csak egyszer kell fizetni, utána bármeddig fizetsz elő a szolgáltatásunkra jogosult vagy a profi csomag kedvező levélküldési díjára.

Ráadásul mivel ennél a csomagnál egy saját Webgalambod lesz, ezért azt bármikor el is viheted tőlünk. Választhatod, hogy a saját webtárhelyedre teszed és onnantól korlátozás nélkül használhatod. Plusz amíg nálunk vagy minden frissítés és kiegészítő ingyen jár a Webgalambodhoz, így ha később úgy döntesz, hogy elviszed tőlünk, akkor a legfrisebb, legmodernebb verziót viheted. Az adatmentésről kérd ajánlatunkat.


tárhely bővítés - Ha elfogyott a csomagban foglalt tárhelyed!

 • +200 MB nettó 20.000 Ft+27% ÁFA/év (bruttó 25.400 Ft) (villámgyors SSD meghajtón)
A tárhely bővítés díját évente kell fizetni! A tárhelyet szupergyors SSD meghajtókon biztosítjuk azért, hogy a webgalambod működése és a hírleveleid kiküldése a lehető leggyorsabb legyen!


DKIM kulcs, DMARC biztosítása - Plusz védelem a SPAM mappa ellen

 • Díja nettó 10.000 Ft+27% ÁFA/év (bruttó 12.700 Ft)
A WGX szolgáltatása a nemzetközi spam szabványnak megfelelő KÖTELEZŐ e-mail hitelesítéseket felár nélkül biztosítja! A DKIM kulcs nem kötelező, azonban tapasztalatunk szerint használata valós előnyt jelent a SPAM mappa elkerüléséhez! A DKIM rekord , azaz a Domain Keys Identified Mail rekord egy e-mail hitelesítési módszer, amely lehetővé teszi a küldő azonosítását és az üzenet tartalmának ellenőrzését azáltal, hogy digitális aláírást használ. A technológia kulcsfontosságú szerepet játszik az e-mail biztonságban, különösen a phishing (adathalászat) és spoofing (feladóként hamis adat megadása) támadások kivédésében. Segítségével az e-mail szolgáltatók ellenőrizhetik, hogy az üzenetek valóban a megnevezett feladótól származnak-e, és hogy azokat küldés után nem módosították-e.


Csomaghosszabbítás:

Bármelyik csomagot meghosszabbíthatod az érvényességi időn belül bármelyik csomaggal. Kisebbel is, nagyobbal is. A hosszabbítás során mindig a hosszabb lejárati idejű csomag érvényességi ideje lesz az új érvényességi idő.

Példa:
 • Ha az alap csomagod lejárati idején belül üzleti csomagot veszel, akkor a hosszabbítás idejétől számítva 365 nap lesz az új érvényességi idő. Az alap csomagból felhasználatlan leveleid száma pedig hozzáadódik az üzleti csomagban kiküldhető levelek számához.

 • Ha a profi csomagod érvényességi idejéből pl. már csak 10 nap van hátra, és alap csomaggal szeretnéd meghosszabbítani, akkor az új érvényességi idő a hosszabb időtartam lesz, tehát az alap csomag 30 napja.

Meddig él a regisztrációm, ha nem hosszabbítok?

Ha elfogyott a kiküldhető levelek száma vagy lejárt a csomagod érvényességi ideje, 60 napod van újra hosszabbítani bármelyik csomaggal. A 60. napot követően megszűnik a regisztrációd és a hozzáférésed a hírlevélküldő szoftverhez. Természetesen, minderről időben értesítünk e-mailben, így nem kell fejben tartanod.

Hogyan számolhatok a levélküldési díjjal? Mikor vonódik le?

Minden kiküldött levél után.

Van-e bármilyen plusz költség a csomagokban foglaltakon kívül?

Nincs. Egy árva fillérrel nem lesz több, mint az ott leírtak.Hírlevelezz azonnal, szokatlanul jó áron és telepítési macera nélkül a WebgalambX profi szoftverével!
Próbáld ki most!

Csak regisztrálj a felhasználói felületere ide kattintva, majd belépés után válaszd ki a megrendelni kívánt csomagodat! »
(A regisztráció ingyenes és nem kötelez vásárlásra. A hírlevélküldő felületre belépve minden funkció működik, kivéve a levélküldést a csomagod megrendeléséig.)