part of
 
Facebook oldal alkalmazás

Ingyenes Webgalamb alkalmazás a Facebook oldaladhoz

Készíts feliratkozási lehetőséget a Facebook oldaladra egyszerűen!


Gondoltad volna, hogy elképesztően meg tudod növelni a hírleveledre feliratkozók számát egy nagyon egyszerű trükkel? Ehhez nem kell mást tenned mint elhelyezned a feliratkozó űrlapodat a vállalkozásod Facebook oldalán is.

Elkészítettünk egy ingyenes alkalmazást amivel mindössze pár kattintással létre tudod hozni az új fület a Facebook oldaladon. Bármilyen szöveget is írhatsz az oldalra, de még azt is beállíthatod, hogy milyen színű legyen a feliratkozó űrlap.

A díjtalan plugint csak a WGX•HU szolgáltatásaihoz, és a Webgalamb email marketing szoftverhez tudod használni.

Az alkalmazás telepítéséhez kattints a következő gombra és kövesd a pár lépéses útmutatót:
  
  
  


Használati útmutató


Miután hozzáadtad az alkalmazást az oldaladhoz megjelenik egy fül bal oldalt "Feliratkozás" címmel. A fület ott tudod átnevezni ahol a többi alkalmazásodat is:

- Oldal szerkesztése
- Alkalmazások
- Webgalamb Alkalmazás / Beállítások módosítása

A feliratkozói oldalad szerkesztéséhez kattints rá a nevére a bal oldali fülön. Ekkor az az oldal jön be ami a feliratkozói oldalad, de neked mint adminisztrátornak az oldal tetején megjelenik egy szürke négyzet, benne egy zöld gombbal. Ez a felső rész csak nálad látszik, a követőid nem látják.

Facebook alkalmazás szerkesztése

A szerkesztéshez kattints a zöld gombra. Ekkor megnyílik az oldal szerkesztői része. Az első dobozban fent szabadon beírhatsz bármilyen tartalmat. Ide érdemes beírnod, hogy a látogatónak miért érdemes feliratkozni.

Ahogy a szövegszerkesztőknél megszokhattad, akár táblázatokat, felsorolásokat, linkeket vagy akár képeket is beszúrhatsz a tartalomba. FONTOS, hogy a tartalmat itt, ebben a szerkesztőben készítsd el és ne a Word vagy más szerkesztőből másold be, mert azok rejtett kódokat tartalmazhatnak és emiatt elromolhat az oldalad.

Ez alatt találod azt a dobozt ahová bemásolhatod a feliratkozói űrlapodat. Az űrlap kódját a hírlevélküldődben, a csoport kiválasztását követően, a "HTML kód generálás" menüpontban találod meg. Az alkalmazás kizárólag a Webgalamb szoftverrel működik ezért FONTOS, hogy az űrlap kódját változtatás és módosítás nélkül tedd be.

Ezt követően tudod beállítani a feliratkozó űrlapod színezését. Csak kattints bele a színes négyzetbe, majd a megnyíló szín palettáról válaszd ki azt amelyiket szeretnéd és kész. Ha a színpalettán kívül kattintasz bárhová akkor a paletta eltűnik, nem kell külön bezárni.

Facebook alkalmazás színek beállítása


Ha ezzel is végeztél akkor ismét egy szöveg dobozt találsz, amivel az űrlap alatti részre is szabadon írhatsz bármit. Célszerű ide írni például a feliratkozási feltételeket. Erre a szerkesztői dobozra is az vonatkozik mint a felsőre, tehát ne bemásold a tartalmad hanem itt szerkeszd meg.

Kész is van a feliratkozó oldalad! Az oldalt a szerkesztés gombbal bármikor módosíthatod!

Sikeres email marketinget kívánunk!
A Facebook név valamint logó nem a jelen oldal tulajdona, azt mindössze az alkalmazás használati helyének megjelölésére szolgál. Az alkalmazás díjtalanul telepíthető és használható, megosztható, viszont tilos saját fejlesztésként feltüntetni, illetve pénzért értékesíteni. Az alkalmazás fejlesztője az érvényes jogszabályok által megengedett mértékben elhárít minden felelősséget bármilyen kárért, és adatvesztésért, amely jelen alkalmazás használatából ered a felhasználó vagy harmadik személy felé. A fejlesztő nem köteles az alkalmazáshoz frissítéseket és telepítési segítséget biztosítani. A fejlesztő elutasít és kizár mindenféle (jogszabályban vagy egyéb módon előírt, kifejezett vagy vélelmezett) garanciát, feltételt vagy állítást az alkalmazással kapcsolatban, ideértve, korlátozás nélkül a tulajdonjogra, a kielégítő minőségre, a jogbitorlás-mentességre, az adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat és feltételeket vagy a szokásjogból eredő valamennyi vélelmezett garanciát vagy feltételt is kivéve, amennyiben azt az alkalmazandó jog ezen kitétellel ellentétben kötelezően előírja. A fejlesztő fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül bármikor megszüntesse, módosítsa az alkalmazás funkcióit, elérhetőségét és működését. Az alkalmazás használója kijelenti, hogy elolvasta és megértette a használattal kapcsolatos információkat. Az alkalmazással kapcsolatban nem nyújtunk telefonos vagy egyéb tanácsadást, segítségnyújtást.